ПОЧЕТНА

ZA MLADI

МИСИЈА

Нашата мисија е да нудиме високо квалитетни курсеви за деца од предучилишна возраст, училишна возраст, млади и возрасни. Ние веруваме во потенцијалот на нашите ученици и посветени сме да им помогнеме во реализација на нивните образовни, професионални и лични цели.

ВИЗИЈА

АНГЕЛ ВЕС е насочена кон иднина во која секое  дете и возрасна личност кое ќе учи најмалку еден странски јазик на начин којшто ќе го негува нивниот личен развој и ќе ги подобрува нивните вештини и способности за комуникација со интернационални лица, а со тоа придонесуваме на развојот и интернационализацијата на Македонија.

ЦЕЛ

Нашата цел е да инспирираме интерес за развој и учење на странски јазици кај деца од предучилишна и училишна возраст, млади и возрасни.

 

Advertisements

One thought on “ПОЧЕТНА

  1. Јас завршив курс по англиски јазик во Ангел Вес и многу сум задоволна од предавањето, методот на учење, пристапот и професионалноста на стручниот кадар вработен во Центарот за странски јазици Ангел Вес

Напишете коментар

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промени )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Промени )

Twitter слика

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промени )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промени )

Connecting to %s